Gorr Go Mad
Gorr Go Mad

Vi leverer til dine smaksløker!

Vi kan levere og servere til en hver anledning. Er det en firmafest, et bryllup eller kanskje en samling av venner?
Vi er fleksible med en garanti for gørr go mad. Hør med oss hva vi kan tilby deg, så finner vi noe som passer for både din og deres smak!

Kontakt info


Telefon: 370 20 012
Epost: post@gorrgomad.no
Facebook.com/GørrGoMad
Åpent: 11-18:30 (Man-Fre)

Gorr Go Mad

Gjennomført og sunn mat

Maten er basert på sesongens ferske råvarer og den skal helst være lokal. Hos oss kan travle mennesker komme innom på vei fra jobb og hente en Fransk gryterett som har putret i 5 timer eller spareribbs som har godgjort seg 18 timer i ovnen.
Vi er også byens Suppe Spesialist. Fransk Løksuppe, potetsuppe, gulasj, fiskesuppe i alle varianter, ertesuppe på svineknoker, kjøttsuppe... Spørr oss, vi kan suppe!
Gorr Go Mad

Tapas!

Tapas, meze eller antipasti, kjært barn har mange navn. Det er jo bare lettspiste småretter, og smakene er fra hele Middelhavet. Ta en titt på vår liste av varme og kalde retter. Men vi kan lage hva som helst av tapas om vi får tid på oss, bare si ifra hva dine ønsker skulle være. Vi kan selvfølgelig blande inn gresk, italiensk og norsk på et «tapas bord». Ønsker du kun autentisk spansk så fikser vi det!
Gorr Go Mad

Dine Behov

Vi har få begrensning på hva vi kan levere, ingen ordre er for stor. Vi griller hele dyr til grillfest. Vi har røykeovn og røyker maten på stedet. Paella med friske råvarer eller chili con carne blir laget mens gjestene ser på.

Det er bare å spørre, vi er med på det meste.
Har du et budsjett så kommer vi gjerne opp forslag.

Priser og Bestilling

Catering


Prisen er avhengig av antall personer, når i sesongen og hvor det skal leveres.

Mengde mat er viktig for prisen, derfor må vi vite om det er damer «på slankern» eller sultne rørleggere som skal spise.

Har du et budsjett så kommer vi gjerne opp med forslag. Husk at du aldri kan bestille et selskap for tidlig, vi elsker forespørsler som ligger langt fram i tid. Få er dyrt og mange er billig, sånn e det bære.

Ta kontakt for å legge inn en bestilling. Enten om du ringer, sender en mail eller stikker innom!
Catering Eksempel
Tapas Meny
© Gørr Go Mad