Gorr Go Mad
Gorr Go Mad

Vi kan ordner din fest eller samling

Vi har utleie av våre lokaler for alle slags arrangementer opp til 75 personer. Du bestemmer selv hva du vil gjøre og hva du vil overlate til oss. Alle muligheter finnes. Om du kun vil leie lokalet, eller om du vil ha lokalet med catering eller om vi skal ordne alt.

Lørdag og søndag er åpne for booking, hør med oss!

Kontakt info


Telefon: 370 20 012
Epost: post@gorrgomad.no
Facebook.com/GørrGoMad
Åpent: 11-18:30 (Man-Fre)

Hos oss kan du få full pakke!

Vi kan gjøre alt fra:


- Selskap/Event planlegging.
- Hjelp med lokaler eller areal.
- Leie av kokker, servitører og personell.
- Alt utstyr og tilbehør som er nødvendig for å dekke et festbord.
- Vi ordner selvfølgelig også med lydanlegg, musikere, transport, toastmaster og underholdning!

Et Gørr Godt Selskap!

Hva kunne du tenke deg? Våre leveranser


Vi har arrangert fest på holmer, øyer og i skjærgårdsparken. Hvor vil du? Vi ordner båter, lektere og transport i tillegg til alt som må til for å gjennomføre festen eller arrangementet. Intet er umulig.

Vi har servert 5 retters gourmetmat på porselen ute på Ærøya, tapas og paella på Gjervoldsøy, Amerikansk aften på en lekter på utsiden av Tromøy.

Vi har vært alene om å arrangere temakvelder som Russisk, Portugisisk, Spansk, Italiensk, Mexicansk, Gresk, og Fransk aften i tillegg til herrelag med sjøkreps, smalahove eller moulé frittes. Vi kommer hjem og griller hele lam eller lager Spansk aften med paella til 200 på et samfunnshus. Eller skal vi røyke 50 makrell i medbrakt røykovn til ett herrelag i en park.

Vi leverer catering til handelsstandens lokaler, sjømannsforeningen eller din kantine eller samfunnshus. Vi har gassfyrte ovner og steiketakker, og lager mat rundt ett bål for glade mennesker midt i skogen en kald vinterdag.

Det er bare å spørre. I utgangspunktet er intet umulig eller for stort. Vi er ja mennesker.
Catering Eksempel
Tapas Meny
© Gørr Go Mad