skip to Main Content

Gørr Go Mad - Størst på catering! Fjern

telefon: 37 02 00 12 epost: post@gorrgomad.no Caféen er åpen hverdager fra 11.30 til 18.00

Hvem er vi?
Gørr Go Mad er et firma som i 23 år har spredd sin matglede blant folk. Vi har nå byttet navn, fått nye lokal og profil. Vårt hovedfokus er som navnet tilsier, på go sørlandsdialekt, gørr go mad. Vi satser lokal og sunn mat. Laget fra bunnen, med ferske råvarer.

Hvordan blei mi Gørr Go Mad?
Kenth Solheim har via sitt firma Kenth’s Service og Håndtverk drevet med catering og selskaper siden 1990. Etterhvert som catering delen ble større og større kom behovet for større kjøkken. Julen 2012 overtok han den tidligere meierikafeen og fikk både kjøkken og lokaler på kjøpet. For å markere av vi ikke driver med industri-, pose- og frossenmat byttet vi navn til Gørr Go Mad.

Her har vi fått spjut nytt godkjent kjøkken, delikate toaletter og pene moderne lokaler.

På dagtid driver vi kafe, og på kvelden er det restaurant med gørr goe middager som blir servert. Vi er mest kjent for vår delikate «slowfood» & tapas catering. – Og som arrangør av firmafester, jubileer og bryllup for de som vil ha det lille ekstra.

Vi skal fortsette med å bake, lage og koke maten selv av lokale friske råvarer. Men nå får vi også mulighet til å satse på suppe som vår spesialitet i tillegg til catering.

Vi dyrker også våre egne urter, (spiselige) blomster og (noe) grønnsaker, du burde heller ikke bli forskrekket om vi har plukket soppen selv. Det e tross alt Gørr Go Mad vi snakker om, og her tar vi ingen snarveier til tallerken. – Bare delikate og gjennomførte retter for deg som vil ha et ordentlig godt måltid.

Ta turen innom oss på gamle Meierikafeen på Strømsbusletta om du vil ha en middag eller bare slappe av med en gørr go kopp kafe og kake.

Back To Top