Gørr Go Mad a/s ble etablert i 2012  som en fortsettelse av Kenth’s Service og Håndtverk som hadde drevet med catering og selskaper siden 1990. 

Catering   

Det er Catering som er vår hovedsatsing, vi skal være størst og best på Catering i vårt fylke. Vi har eget kjøkken til dette og eget personale som kun driver med catering. Vi har etter å ha drevet med catering i 35 år alt av utstyr, til varmt og kaldt og vått og tørt. Vi vet hva som egner seg til catering, dvs. hva som tåler å stå litt eller hva som tåler transport, så oppskriftene våre er tilpasset catering og de er gjennomprøvd. Vi tar ikke sjanser og  har alltid en plan B og C om uhellet skulle være ute eller om det skulle komme dobbelt så mange som beregnet. Vi er pålitelige og flexible og vi har vært ute en vinternatt før! Vi har gass utstyr og kan lage mat uten strøm om nødvendig og vi har alt av kopper og kar og service om det trengs. Vi ordner alt slik at du får en total leverandør . Se eget avsnitt om Catering

Kafe og Restaurant med alle rettigheter

Vi skal ha byens beste og reneste kjøkken, og være stolt av alt vi gjør. Det er vår ambisjon og vårt daglige mål. Vi serverer varm lunch og middag fra mandag til fredag . Du kan få småretter og middag i hele åpningstiden, fersk fisk hver dag og nylaget tradisjonsmat. Kafeens åpningstider legges ut på Fjesboka i sammen med ukens meny. Vi har alle rettigheter og bruker kafen på kveldstid som restaurant  enten til selskaper eller til spesielle temakvelder.