Tapas, Gourmet meny, 20 retter

En meny som passer til fest for matglade gjester, bryllup eller om det er noen du vil imponere. Vi kan justere litt og bytte en rett eller to uten problemer. Vi kan selvfølgelig også legge til retter, det er bare å spørre.

Innholdet kan variere noe avhengig av tilgang på råvarer etc.,

 

Tapas, Gourmet meny, 20 retter/ting,  for kr 699 pr snude ved minimum 15-20 stk

Varmretter: Kommer varmt, pakket i termokasser, klart til å sette på bordet. Du trenger kun gripebestikk.

  1. Spanske kjøttboller i  Husets tomatsaus, alltid nylaget fra vårt eget kjøkken.
  2. Gambas Pil Pil , Scampi/vill reker stekt i chili og hvitløks olje
  3. Nystekte saftige kyllingklubber, servert på en seng av vår egen gule kyllingsaus.
  4. Saftig kjøtt terninger fra okse og svin i en BBQ saus.
  5. Håndverkspølser   i en søtsur eplecidersaus.
  6. Brosme/lange, pannestekte biter i en sursøt mango saus.
  7. Patas Bravas (stekt potet terninger) levert med chilliaoli .
  8. Champignon, sautert i en blanding av smør, hvitløk, frisk sitronsaft og persille.
  9. Tapas poteter (små amadine poteter), bakt i ovn og vendt i olje, finhakket soltørket tomat, salt og pepper

Kaldretter: Ferdig pyntet og pakket slik at det er klart til å sette på bordet. Det er bare å fjerne plast deksler rett før servering. Du trenger kun gripebestikk.

  1. Cherry tomater bakt i balsamicoedikk med salt/pepper og urter, serveres kaldt !
  2. Lefserull, laget av «spanske» nystekte saftige havrepannekaker med ost og skinke.
  3. Asparges surret i spekeskinke, med flak av parmesanost.
  4. Mini fiskekaker ca. 35g, nystekt, laget av fersk hvit vill fisk og litt urter, leveres  med husets nylagde remulade.
  5. Laksemousse, syrlig, frisk og luftig, laget kremfløte, majones, urter og sitronsaft, leveres på et hjerte salatblad, denne retten er rett og slett Gørr Go.
  6. Pharmaskinke/Serrano, tynnskåret på  fat med melon og druer.
  7. Appelsin og fennikkel salat, frisk salat med syltynne løkskiver, persille og sort oliven.
  8. Gresk salat med oliven og feta, frisk dressing av olje, sitron og oregano.
  9. Humus, laget av kikerter, olivenolje, sitronsaft etc.
  10. Foccattia, nybakt med maldonsalt og urter.
  11. Aoli, hjemmelaget av rapsolje, egg, sitron og hvitløk.