Forrett: Laksemousse i vannbakkels (eller smørstekt toast), valget er ditt. pyntet med en frisk reke.
Denne blir levert med 2 stk forvellet arsparges og en god kald hollandés saus
Hovedrett: 150g Helstekt lam indre og ytre filet (tranchert/oppkuttet om ønskelig), mynte gele eller rognebær gele,
1,4dl bringbærsaus , 250g selleri og pastinakk pure'( denne legges under kjøttet og erstatter potet) , 200gr friske dampet grønnsaker
Dessert:Panna cotta og sjokolademouse i ett og samme glass , pyntet med friske bær
Det er bare å spørre, vi lager det meste.
Denne priser er for vanlige porsjoner og da må det være personell til å dele det ut og legge på tallerkener, det er ikke nok mat til at gjestene skal forsynes seg selv i en buffet.
Skal det være buffet så må vi øke mengdene da du aldri vet hvor mye mat gjestene vil legge på tallerken. Vi kan øke mengde mat slik at det er nok til 2 gangers servering eller buffet, men det fordyrer.
Strømsbusletta 2
4847 ARENDAL
post@gorrgomad.no
Hverdager fra 11.30 til 18.00
Varm lønsj og småretter hele dagen, middag fra kl. 13.30
Alt vi selger i caféen kan du få med deg ut – take-away.
Dette kan bestilles på
tlf 45 90 44 09 så står det
klart når du kommer.
Hver dag hele året
Tlf: 370 20 012
Gørr Go Mad - Størst på catering! Dismiss