Det er en gammel klassiker som lages av Aspic gele, grønnsaker og egg, eller med reker osv.
Lagvis i en form med pynten først i bunnen , halve egg, pene grønnsaker, grønne erter, asparges osv.
På 60 tallet hadde denne sin glans alder, da skulle det fiskepudding og hermetisk hvit asparges i.
Denne kan lages som vegetar med eller uten egg
Pyntes med remulade og friske reker om ønskelig
Brukes både som forrett og til koldtbord
Strømsbusletta 2
4847 ARENDAL
post@gorrgomad.no
Hverdager fra 11.30 til 18.00
Varm lønsj og småretter hele dagen, middag fra kl. 13.30
Alt vi selger i caféen kan du få med deg ut – take-away.
Dette kan bestilles på
tlf 45 90 44 09 så står det
klart når du kommer.
Hver dag hele året
Tlf: 370 20 012
Gørr Go Mad - Størst på catering! Dismiss