3 retters festmiddag for kr 649

Forrett: Laks i Hjertesalat, 50 g  laksemouse og ett stykke 50g  kokt kald laks legges i 2 salatblader formet som et hjerte,

danderes med mangodressing og en frisk reke samt spiselige blomster. Leveres ferdig pyntet i en skål, asjett eller glass etter avtale.

 

Hovedrett: 150g Helstekt hjort/okse filet,  peppersaus, fløtegratinerte poteter,

fargerike friske dampet grønnsaker, ertepannacotta.

 

Dessert: Creme brule’ kan også leveres som creme Catalania om ønskelig.

 

Det er bare å spørre, vi lager det meste.

 

Denne priser er for vanlige porsjoner og da må det være personell til å dele det ut og legge på tallerkener, det er ikke nok mat til at gjestene skal forsynes seg selv i en buffet.

Skal det være buffet så må vi øke mengdene da du aldri vet hvor mye mat gjestene vil legge på tallerken. Vi kan øke mengde mat slik at det er nok til 2 gangers servering eller buffet, men det fordyrer.