Skalldyrbuffet blir laget etter ønske, om du kun vil ha Norsk og kortreist eller etter større utvalg i langreist og eksotisk, velg i blandt:
Ferske skalldyr som Hummer (i sesong fra 1.10 og ut året (ellers så er det Skottsk oppdrettshummer)), sjøkreps og reker,
eller kongekrabbe, snøkrabbe og scampi som er frysevarer og som må tines sakte på kjøle for å blir saftige.
Blandt skjell er også skalldyr og vi er så heldige at vi hele året kan levere ferske blåskjell og kamskjell, og av og til hjerteskjell og andre typer.
Populært er det også med Moules Frittes /Blåskell og pommes frittes, da steiker vi chips i frityr på plassen , og damper blåskjell i vin/fløte og urter slik at det blir en nydelig suppe,
nybakt brød er en selvfølge til denne retten i sammen med god Aoli.
Men vi kan også bruke store flott grønnskjell etc. eller andre frossen varer . Grønnskjell pleier vi å levere varme gratinert med brødkrum, ost og urter.
En skalldyr buffet kan bygges ut i det uendelige, med en god kabaret, salater, varme scampi, kald laksemouse etc..
Det er bare å spørre
Pris er avhengig av hvor og når du skal ha det. innhold, mengde mat og antall gjester. Vi må derfor først vite når og hvor, og hva du ønsker, etc før vi kan gi en fast pris.
Du får det du betaler for , sånn e det bære. Men om du vil kan du gi oss ett budsjett pro pers. og så kan vi si hva du kan få for den summen.
Strømsbusletta 2
4847 ARENDAL
post@gorrgomad.no
Hverdager fra 11.30 til 18.00
Varm lønsj og småretter hele dagen, middag fra kl. 13.30
Alt vi selger i caféen kan du få med deg ut – take-away.
Dette kan bestilles på
tlf 45 90 44 09 så står det
klart når du kommer.
Hver dag hele året
Tlf: 370 20 012
Gørr Go Mad - Størst på catering! Dismiss