Fingermat til representasjon, 12 retters meny

Fingermat til Representasjon, 12 retters meny.

Dette er mat laget for å plukke fra en buffet og spise stående fra en coctail tallerken uten å søle seg til. 

Min 30 pers. for kr 399 pr snude, dette er flott mat laget fra bunnen av. 

Varmretter: Kommer varmt, pakket i termokasser, klart til å sette på bordet. Du trenger kun gripebestikk.

  1. Spanske kjøttboller i  Husets tomatsaus, alltid nylaget fra vårt eget kjøkken.
  2. Stekt chilli/hvitløks scampi (villreker) på sverd.
  3. Nystekte saftige kylling klubber, så kalt «drumsticks» dvs. at den er klippet av slik at du holder i beinet.
  4. Grillet, nystekt gourmetpølse på spyd.
  5. Tapas poteter (små amadine poteter), bakt i ovn og vendt i olje, finhakket soltørket tomat, salt og pepper

Kaldretter: Ferdig pyntet og pakket slik at det er klart til å sette på bordet. Det er bare å fjerne plast deksler rett før servering. Du trenger kun gripebestikk.

  1. Mini Blini pannekaker, små nystekte sveler/lapper på 4 cm med urterømme  og røyklaks.
  2. Laksemousse, syrlig, frisk og luftig, kremfløte, majones, urter og sitronsaft, leveres på et Hjerte salatblad, denne retten er rett og slett Gørr Go.
  3. Lefserull, (laget av «spanske» nystekte saftige havrepannekaker eller av norske potetlefser) med ost og skinke.
  4. Pinxos, liten baguett skive med Pharmaskinke/Serrano, med melon og drue/eller brie og plommesyltetøy
  5. Grønn glede: firkant av rugbrød med irrgrønn ertekrem.
  6. Mini salat i en trefiberskål, med dagens salat
  7. Foccattia, nybakt med maldonsalt og urter.
  8.  Nylaget ekte aoli.